Spoolie Brush

€18.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Spoolie Brush

Een spiraalvormig borsteltje om de wenkbrauwen te verzorgen en de wimpers te definiëren. Kamt en vormt de wenkbrauwen om het gezicht te omlijsten. Gebruik opwaartse, naar buiten gerichte bewegingen om de wenkbrauwen te liften en te verzorgen, en vul en vorm ze vervolgens met Natural Definition Brow Pencil of je favoriete wenkbrauwpoeder. Borstel nogmaals door met het sponsje om het product te vervagen.

Gemaakt met 100% cruelty-free Taklon synthetische borstelhaartjes. Vezels in twee kleuren voor nauwkeurig aanbrengen en vervagen. Stevige, gestroomlijnde zwarte handgrepen voor een comfortabele, stabiliserende grip. Elke kwast is verpakt in een doos gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met milieuvriendelijke inkt op sojabasis.

 

Borstelverzorging:

Het verzorgen van uw Alima Pure taklon make-up kwasten is eenvoudig met deze eenvoudige stappen:

1. Maak de haartjes vochtig met warm water en laat ze zachtjes schuimen met een milde zeep of shampoo. Bescherm uw kwast door de haren naar beneden te richten - water in de huls kan uw kwast beschadigen.

2. Spoel onder warm stromend water totdat het water helder loopt en de zeep grondig is verwijderd.

3. Dep de kwast goed droog met een schone droge doek en breng hem voorzichtig weer in vorm.

4. Laat uw kwast plat aan de lucht drogen.

Bescherm uw make-up kwasten  tegen warmtebronnen zoals haardrogers, die de haren kunnen beschadigen. Ze zijn synthetisch en gevoelig voor warmte.