Serum Spray

€33.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Serum Spray

Josh Rosebrooks Serum Spray is geformuleerd voor alle haartypen, texturen en condities, inclusief fijne tot grove textuur en golvend tot extra krullend type.

Serum Spray is een anti-kroes, golven en krullen gladstrijken en definiëren haarstyling product dat ook fungeert als een voedende, kruiden-actieve hoofdhuid behandeling en als een lichte warmte-beschermer.

Dit dynamische, multi-functionele haarstyling serum is ontworpen om het uiterlijk van alle haartypen, texturen, lengtes, en voorwaarden te verbeteren en te definiëren. Het is een vederlicht voordrogende stylingvloeistof die direct een ontspannen, gewichtloze finish creëert, terwijl het pluizen aanzienlijk vermindert en de handelbaarheid verbetert. Dit unieke, plant-actieve concentraat serum werkt ook als een hoofdhuid behandeling wanneer het direct op de hoofdhuid wordt aangebracht om bewezen effectieve kruiden voedingsstoffen van Oregano, Calendula, Kamille, Tijm, Neem, en Bhringraj te leveren die follikels stimuleren, haargroei aanmoedigen, en helpen bij het herstel van de hoofdhuid. Voedende organische plantaardige oliën van Marula, Tamanu, Hennepzaad en Argan voeden, hydrateren en verzorgen het haar met rijke vetzuren die de haarschacht binnendringen, terwijl de fytonutriënten van Aloë Vera helpen het haar glad en zacht te maken en de gezondheid van de hoofdhuid te ondersteunen.  

  • Vermindert pluizen
  • Verzacht en conditioneert
  • Maakt golven en krulpatroon glad en definieert
  • Versterkt textuur en verbetert handelbaarheid
  • Helpt het haar licht te beschermen tegen beschadiging door verhitting
  • Makkelijk in gebruik
  • Laat geen haartextuur of -dichtheid verzwaren
  • Laat geen ongewenste olie of residu achter
  • Wetenschappelijk bewezen ingrediënten stimuleren de follikel en ondersteunen de gezondheid van de hoofdhuid 

 

 

Spray op handdoekdroog haar en verdeel gelijkmatig om pluis te verminderen, textuur glad te maken, te verzachten en je natuurlijke stijl te verbeteren. Of u nu een föhn gebruikt, een föhn met ronde borstel of het haar met lucht droogt, het product verbetert alle haarstijlen door natuurlijke definitie toe te voegen, kroes te temmen, te verzachten en de glans te herstellen.  

 

 

*Aloe Vera Leaf Juice, Water, † Marula zaadolie, Hennepzaadolie, *Camelina zaadolie, *Baobabolie, *Tahitiaanse Tamanu zaadolie, *Arganpitolie, *Olijfvruchtolie, *Zeedoornolie, *Oregano-extract, *Calendula-extract, *Kamille-extract, *Thyme-extract, *Neemblad-extract, *Bhringraj-extract, § Xanthaan Gom, *Guar Gom, Kalium Sorbaat, †Sinaasappelschil Olie uitgedrukt, †Lavendel Extract, †Rozemarijn Blad Olie, †Litsea Cubeba Fruit Olie, †Ylang Ylang Bloem Olie.

*CERTIFIED ORGANIC

†ORGANIC

§ NON-GMO PLANT SOURCED

No Animal Testing

Made in the USA

Wij nemen niet de natuurlijke essentiële olie bestanddelen op zoals vermeld op productdozen of flessen op onze website. Deze lijst van mogelijke allergenen is aanwezig op productdozen of flessen omdat het alleen verplicht is voor verkoop in de Europese Unie. Ter informatie: dit zijn bestanddelen van natuurlijke essentiële oliën op onze productdoosjes, het zijn geen synthetische isolaten die aan de formuleringen zijn toegevoegd, ze zitten al in de essentiële oliën die in de producten zitten. De EU eist dat deze bestanddelen apart op de productverpakking worden vermeld, wat verwarrend kan zijn.