Satin Matte Foundations

€31.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Selected Color is
Adding to cart… The item has been added

Satin Matte Foundations

Alima Pure's bekroonde Satin Matte Foundation biedt een opbouwbare dekking in verschillende tinten. Onze minerale foundation is gemaakt van vier hypoallergene ingrediënten en verbetert de teint terwijl de teint egaler wordt. Met ons assortiment hebben wij een veelzijdig kleurenpalet geschikt voor alle huidtinten.

Opbergduur: 60 maanden voor opening. 36 maanden na opening.

Made in the USA.

0.23 oz/ 6. 5 g

 

Mica zorgt voor een matte opaciteit en een zijdezachte textuur

Titaniumdioxide, een natuurlijk mineraal pigment dat kan fungeren als een fysische sunblock

Zinkoxide wordt gebruikt als een wit pigment en voor zijn antimicrobiële eigenschappen. Het kan ook fungeren als een fysiek sunblock

Ironoxiden zijn minerale pigmenten die zijn afgeleid van gezuiverd, geoxideerd ijzer

 

Cool: Onze Cool-lijn heeft het breedste dieptebereik met foundationtinten voor de blankste huidtinten en de diepste huidtinten. Onze Cool tinten passen goed bij lichtroze ondertonen.

Neutral: Onze Neutral tinten passen bij mensen met een koele perzikkleur.

Beige: Beige is iets geler dan Cool tinten, maar valt nog steeds aan de koelere kant van het spectrum in vergelijking met Beige of Warm.

Beige: Beige werkt met de meeste neutrale perzikkleurige ondertonen. Het is iets warmer dan onze Neutral-reeks, maar niet zo goudkleurig als onze Warm-reeks. Als de Olive-kleuren in de buurt komen, maar niet helemaal goed zijn, vindt u een match met Beige.

Warm: Onze Warme tinten van Satin Matte Foundation flatteren mensen met een subtiele gele ondertoon. Als u vindt dat foundationtinten soms roze op uw huid lijken, is onze Warme lijn de match voor u.

Olijf: Als u Neutrale tinten of Beige tinten probeert en vindt dat ze niet helemaal goed zijn, kan Olijf de match voor u zijn. Onze Olive-lijn is meestal geschikt voor mensen met een neutrale bruine ondertoon. Houd er rekening mee dat Olijf tinten dieper zijn dan andere ondertonen.

 

 

Mica (CI 77019), Titaandioxide (CI 77891), Zinkoxide (CI 77947), IJzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499).