Restorative Serum

€99.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Restorative Serum

Vooraf KAHINA SERUM

Onze Face Serum levert vitamine A, C, E en K in een antioxidantrijke mix van oliën en actieve plantaardige ingrediënten om de huid diepgaand te hydrateren, ontstekingen te verminderen, de huid te verhelderen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Een combinatie van wortelzaad-, granaatappelzaad-, cactusvijgzaad- en arganolie, evenals duindoorn en mirre werken samen om:

  • Herstel weefselschade
  • Voorkom vochtverlies
  • Reduceer ontstekingen
  • Verhelder de huid

Wortelzaad- en granaatappelzaadoliën zijn uitstekende natuurlijke bronnen van caretenoïden die in het lichaam worden omgezet in vitamine A. Deze oliën werken ontstekingsremmend, helpen rimpels te verminderen, pigmentvlekken te vervagen, de teint te egaliseren en zonneschade te herstellen en zijn uitstekende alternatieven voor de synthetische versies van vitamine A zoals retinyl palmitaat.

Omega 7 rijke duindoorn is ook een uitstekende bron van vitamine C, die de collageenproductie reguleert, de huid verheldert en waarvan is aangetoond dat het helpt bij ontstekingsaandoeningen zoals eczeem, rosacia en acne.

Deze oliën worden gemengd met onze kenmerkende antioxidantrijke en met vitamine E gevulde argan- en cactusvijgzaadolie om de huid te verzachten en vocht in de huid in te sluiten.

Dit krachtige herstellende oliemengsel is zo samengesteld dat het gemakkelijk door de huid wordt opgenomen om effectief voordelen te bieden. Kan het best 's nachts worden gebruikt, zodat het kan samenwerken met de herstellende processen van uw huid. Etherische oliën van ylang, ylang, neroli en mirre kalmeren en ontspannen.

 

 

  • Masseer in de gereinigde huid na het verstuiven met Kahina Toning Mist of Maroccan Roze Water om de absorptie te bevorderen

 

 

Argania spinosa (argan) pit olie*, opuntia ficus indica (cactusvijg) fruit olie*,punica granatum zaad extract*, bisabolol, hippophae rhamnoides extract*,daucus carota sativa zaad olie*,  lavandula angustifolia bloemolie*, anthemis nobilis bloemolie, citrus aurantium bloemolie*, cananga odorata bloemolie*, commiphora abyssinica hars extract, coffea arabica zaadolie, rosmarinus officinalis blad extract*,  helianthus annuus zaadolie*, methylbenzoaat†, benzylacetaat†, linalool†, limoneen†, benzylbenzoaat†, farnesol†, geraniol†, benzyl salicylate†

*Ingrediënt van biologische landbouw

†Natuurlijk voorkomend bestanddeel in etherische oliën; geen toegevoegd ingrediënt

100% van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong; 98. 8% van de totale ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw

Natuurlijke en biologische cosmetica gecertificeerd ECOCERT Greenlife volgens ECOCERT-norm beschikbaar op cosmetics.ecocert.com