Pot of Shade Heliotropic

€96.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Pot of Shade Heliotropic

Een multifunctionele, doorschijnende sluier van non-nano, breedspectrum SPF 30 en hydraterende plantaardige ingrediënten om de huid klaar te stomen voor een dagelijkse glans.

Voordelen: Biedt zachte, maar effectieve bescherming tegen UVA en UVB * Verbetert de huid zodat deze er voller, gladder en stralender uitziet * Niet witmakend * Werkt goed in combinatie met andere KYPRIS huidverzorging en make-up * Vrij van essentiële oliën voor de reactieve, gevoelige huid.

Voor: De meeste huidtypes. Glutenvrij.

Bijzonder heilzaam voor: De meeste huidtypes

Grootte: 27 ml / 0.91 oz

 

 

*ZINC Niet-nanozink, niet-irriterend, zink uit duurzame bron voor breedspectrum SPF 30 bescherming.

*SWEET IRIS STEM CELLS Versterkt het ontstaan van een sappige, gladde en stralende teint.

*TAMANU Een biologische, in co-op geteelde zaadolie zorgt voor een prachtige gloed.

*CHAPARRAL Een van de oudste levende planten op aarde levert een in het wild gekweekt extract op dat rijk is aan botanische wijsheid en lignanen.

*ZONNEBLOEMEN Deze lokale, biologische heliotropen leveren een rijkdom aan vetzuren en bètacaroteen.

*PROBIOTICS Voor een heerlijk gehydrateerde huid.

*SEA ALGAE Een verzachtende hydratatie voor een zachte, soepele huid terwijl u zich koestert in de schoonheid van uw dagen.

 

 

Gebruik: Dagelijks 's morgens en 's middags aanbrengen op zichzelf of voor het beste resultaat over andere KYPRIS producten

Richtlijnen:

* 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen

* Minstens om de 2 uur opnieuw aanbrengen

* Gebruik een waterbestendige zonnebrandcrème als u zwemt of zweet

Zonbeschermende MAATREGELEN:

Tijd doorbrengen in de zon verhoogt uw risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Om dit risico te verminderen, gebruikt u regelmatig een zonnebrandcrème met een breedspectrum SPF-waarde van 15 of hoger en andere zonbeschermingsmaatregelen, waaronder:

Beperk de tijd in de zon, vooral van 10.00 tot 14.00 uur Draag shirts met lange mouwen, broeken, hoeden en een zonnebril.

OF ANDERE INFORMATIE

Bescherm het product in deze verpakking tegen overmatige hitte en directe zon.

 

 

GEGEVENS

ACTIEVE INGREDIËNTEN

Zinc Oxide 20% Zonnebrandcrème

Gebruiksstoffen

Helpt zonnebrand te voorkomen indien gebruikt volgens voorschrift in combinatie met andere zonbeschermingsmaatregelen (zie Aanwijzingen), vermindert het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door de zon.

WAARSCHUWINGEN

Alleen voor uitwendig gebruik

Niet gebruiken op beschadigde huid. Bij gebruik van dit product uit de ogen houden. Spoelen met water om te verwijderen. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als huiduitslag optreedt. Buiten bereik van kinderen houden. In geval van inslikken onmiddellijk medische hulp inroepen of contact opnemen met een antigifcentrum

INACTIEVE INGREDIËNTEN

Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Coconut Alkanes, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Lecithine, Glycerine, Isostearinezuur, Polyhydroxystearinezuur, Siliciumdioxide, Glycerylcaprylaat, Damask Rose bloemextract, Zonnebloemzaadolie, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtraat, Coco-Caprylaat/ Capraat, Polyglyceryl-6 Polyricinoleaat, Natriumchloride, Aloë Vera bladsap, Maltodextrine, Orris