Nourish Shampoo

€10.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Nourish Shampoo

De luxueuze, hydraterende shampoo van Josh Rosebrook is geschikt voor alle haartexturen en -typen, en voor de normale tot droge hoofdhuid. Aloë vera, zachte natuurlijke reinigingsmiddelen en krachtige kruideninfusies werken in perfecte harmonie samen om onzuiverheden en overtollig talg effectief te verwijderen. Rijke plantaardige oliën en uitgesproken kruideninfusies creëren een krachtige synergie om hoofdhuidproblemen te behandelen, het vochtgehalte van het haar vast te houden, het haar te verzachten en het te doen glanzen, terwijl de follikelcirculatie wordt gestimuleerd om de voedingsstroom te verhogen en een sterke, aanhoudende haargroei te stimuleren.

De formule is bedoeld om de normale tot droge hoofdhuid te hydrateren. Een normale tot droge hoofdhuid heeft geen overtollige olie tot 3-6 dagen na het wassen.

 

 

Verdeel de hoofdhuid in vier zones - boven-, zij-, en achterkant. Breng een kleine hoeveelheid aan op elk gebied. Masseer grondig in. Voeg meer water toe tijdens de massage om het sop te verspreiden indien nodig. 1-3 minuten laten inwerken, zodat de micronutriënten de doorbloeding van de follikels kunnen stimuleren en de hoofdhuid voeden. Spoel uit en herhaal indien nodig. 

- Door water toe te voegen terwijl u de shampoo door het haar masseert, wordt het product beter verspreid voor een effectieve reiniging.

- Als het water in uw huis hard is en veel calcium en magnesium mineralen bevat, kan dit de werking van uw natuurlijke shampoo en conditioner beïnvloeden. Zware mineralen hopen zich op en beïnvloeden het vermogen van natuurlijke conditioners om zacht te worden en in te trekken. De mineralen in hard water verminderen het schuimvermogen, dit is waarom:

Hard water bevat een tegenstander van natuurlijke zepen - calcium. Calcium heeft een sterke positieve lading. Zeepmoleculen zijn negatief geladen en wanneer ze in contact komen met positief geladen calcium, hechten de twee zich aan elkaar, zonder enige lading. Hierdoor is de zeep veel minder in staat vuil en olie te verwijderen.

 

 

Verzeepte kokosolie, *Aloe Vera Leaf Juice, met vitaminen verrijkt water, *Gegetarische glycerine, § Xanthaan Gom, *Camelina Olie, *Hempzaad Olie, *Kokosnoot Olie, *Evening Primrose Olie, *Apricot Olie, *Jojoba Olie, * Druivenpit Olie, *Kruid, *Calendula, *Cayenne, *Kamille,   *Kaneel, *Horsetail, *Goldenseal, *Lavendel, *Flax, *Alfalfa, *Peppermunt, *Catnip, *Oregano, *Ginseng, *Rosebottels, *Rosemary, *Sage, *Dandelion, *Thyme, *Lindenbloemen, *Nettle, Potassium Sorbate, † Essentiële olie van Ylang Ylang, Essentiële olie van sinaasappel, Essentiële olie van rozemarijn, Essentiële olie van lavendel.

*CERTIFIED ORGANIC

†ORGANIC

§NON-GMO PLANT SOURCED 

Geen dierproeven

Made in the USA