Nourish Conditioner

€10.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Nourish Conditioner

Een rijke vochtinbrengende conditioner voor alle haartypes en texturen met een normale tot droge hoofdhuid. Noten, zaden, plantaardige oliën en kruiden worden gecombineerd om het haar glad te maken, te verzachten en te hydrateren. Vetzuren en actieve fytonutriënten hydrateren effectief, herstellen de glans en behandelen haar en hoofdhuid aandoeningen. Kruideninfusies stimuleren de doorbloeding van de hoofdhuid, ondersteunen en stimuleren een sterke haargroei, waardoor het haar gezond, vol en glanzend wordt.

 

 

Gebruik zo vaak als nodig. Voor kort haar, slechts een kleine hoeveelheid gebruiken. Sommige haartypen krijgen genoeg vocht binnen met alleen de Nourish Shampoo en hebben de extra conditioner van de Nourish Conditioner niet nodig. Voor langer haar, concentreer het product op het midden van de haarschacht tot de punten. Laat het 3-10 minuten inwerken zodat de oliën de haarschacht kunnen binnendringen. Indien nodig voor stug, droog of beschadigd haar, een gedeeltelijke spoeling van de Nourish Conditioner zal meer hydraterende oliën vasthouden voor een diepere conditionering.

 

 

*Aloe Vera Leaf Juice, Water, *Camelina-olie, *kokosnootolie, *graszaadolie, *olijfolie, *hepaboter, *rozemarijn, *kalendula, *netel, *knoopkruid, *alfalfa, *rozenbottels, *vlas, * paardenbloem, *Linde, *Kruid, *Horsetail, *Salie, *Kamille, *Ginseng, *Oregano, *Tijm, *Lavendel, *Peppermunt, *Goldenseal, *Kaneel, *Cayennepeper, *Guar Gom, § Xanthan Gum, Potassium Sorbate, *Azijn, †Etherische olie van lavendel, †Etherische olie van sinaasappel, †Etherische olie van rozemarijn, †Etherische olie van ylang ylang.

*CERTIFIED ORGANIC

†ORGANIC 

No Animal Testing

Made in the USA