Luxury Lip Balm

€24.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Luxury Lip Balm

Ervaar elke dag luxe met onze 100% natuurlijke en hydraterende biologische lippenbalsem. Deze lippenbalsem is geurloos en vrij van essentiële oliën, dus het is een geweldig product voor gevoelige lippen. 

De luxury lipbalm is ook verkrijgbaar als stick, nml. de luxury lipbalm V2.


USDA certified organic.
Leaping bunny certified cruelty-free.
MADE IN USA.

 

 

Veel aanbrengen voor een maximaal resultaat. Je kan het ook gebruiken voor andere droge zones, zoals handen, ellebogen of knieën.


TIP: voor het beste resultaat, eerst de lippen exfoliëren alvorens de Luxe Lip Balm te gebruiken. Dit doe je best met onze Nordic Berries Lip Exfoliator.

Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en kunnen de lippen de Lip Balm volledig absorberen.


Alleen voor uitwendig gebruikt. Bewaar op een koele, droge plaats.

 

 

Hoe vaak moet ik de LIP BALM gebruiken?

Je kunt het zo vaak gebruiken als je maar wilt. Dat is het mooie van biologische producten. we raden aan een dikke laag aan te brengen alvorens je naar bed gaat, want dat geeft je lippen de tijd om te herstellen zonder de afleiding van overdag. (eten, drinken, enz.)

 

Ik merkte wat kleine korreltjes op in mijn lippenbalsem. Is dit normaal?

Dit gebeurt af en toe met onze lippenbalsems, omdat de plantaardige boters soms kristalliseren als gevolg van temperatuursveranderingen die zich kunnen voordoen tijdens het vervoer vanuit onze fabriek of als de pot in een warme auto is achtergelaten, enz. Maar je hoeft niet ongerust te zijn, deze zijn compleet onschadelijk en zullen smelten zodra je ze tussen je vingers wrijft. Om de zaadlijsten volledig te verwijderen, zet je het potje met dop 30 seconden in een bakje heet water en vervolgens zet je het 10 minuten in de koelkast.


Hoe ruikt deze lippenbalsem?

Wij hebben geen geuren toegevoegd dus het enige wat je ruikt is de pure ingrediënten. De geur is zeer mild en de meeste klnaten beschrijven het als een licht mengsel van kokos en chocolade.

 

 

ORGANISCHE COCOS NUCIFERA (COCONUT)OLIE, ORGANISCHE CERA ALBA (BIJENWAS), ORGANISCHE PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO)OLIE, BIOLOGISCHE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEABOTER) VRUCHTEN, BIOLOGISCHE THEOBROMA CACAO (CACAO) ZAADBOTER, BIOLOGISCHE SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) ZAADOLIE, TOCOFEROL (VITAMINE E).
99% ORGANISCH, 100% NIET-GGO