Liquid Foundation Brush

€35.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Liquid Foundation Brush

De ideale kwast voor een opbouwbare, gelijkmatig verdeelde dekking van Liquid Silk Foundation. De punt van het penseel zorgt voor een goede dekking onder de ogen en laat zich gemakkelijk over de rondingen van de neus verdelen. De schuine vlakken verdelen het product snel en gelijkmatig over grotere delen van het gezicht (zoals de wangen en het voorhoofd), zodat de formule optimaal blijft glijden tijdens het aanbrengen.

Gemaakt met 100% cruelty-free synthetische Taklon-haartjes. Vezels in twee kleuren voor nauwkeurig aanbrengen en vervagen. Stevige, gestroomlijnde zwarte handvatten voor een comfortabele, stabiliserende grip. Elke kwast is verpakt in een doos gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met milieuvriendelijke inkt op sojabasis.

 

Borstelverzorging:

Het verzorgen van uw Alima Pure taklon make-up kwasten is eenvoudig met deze eenvoudige stappen:

1. Maak de haartjes vochtig met warm water en laat ze zachtjes schuimen met een milde zeep of shampoo. Bescherm uw kwast door de haren naar beneden te richten - water in de huls kan uw kwast beschadigen.

2. Spoel onder warm stromend water totdat het water helder loopt en de zeep grondig is verwijderd.

3. Dep de kwast goed droog met een schone droge doek en breng hem voorzichtig weer in vorm.

4. Laat uw kwast plat aan de lucht drogen.

Bescherm uw make-up kwasten  tegen warmtebronnen zoals haardrogers, die de haren kunnen beschadigen. Ze zijn synthetisch en gevoelig voor warmte.