Lift Spray

€33.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Lift Spray

Voor gewichtloze textuur, volume en verdikking met een matte, natuurlijke finish. Lift zorgt voor moeiteloze style en stimuleert een gezonde hoofdhuid en sterke haargroei door actieve kruideninfusies. Organische Yucca-plant verzacht en beschermt de hoofdhuid en creëert plooibaarheid en natuurlijke uitbreiding van het haar.

 

 

Voor textuur en verdikking sprayen op handdoekdroog haar en gelijkmatig verdelen met een kam of een borstel.

Voor maximaal volume, aanbrengen bij de haaraanzet, gelijkmatig doorkammen, hoofd omdraaien en de haaraanzet ondersteboven föhnen. Föhn het haar vervolgens in secties met een ronde borstel - verzamel één sectie haar tegelijk op de kruin en de bovenkant, verleng het haar naar boven, verticaal, of over-direct de hoek, dit betekent dat je het haar naar boven en weg verlengt, verder in de richting van waar het zal vallen. Dit creëert een kromming aan de basis van het haar en creëert maximaal volume.

-Na het aanbrengen van Lift, met behulp van een föhn, een föhn en een ronde borstel of aan de lucht, zal het product opdrogen tot een knapperige textuur. Verdeel het product met de handen of borstel om de gewenste uitzetting en textuur te creëren.

 

 

Water, *bruine rijst extract, * Yucca zetmeel, * lavendel, * rozemarijn, * heermoes, * salie, * tijm, * pepermunt, * klis, * oregano,  §Xanthan Gum, §Potassium Sorbate, Verzeepte Kokosolie, †Sinaasappel Etherische Olie, †Lavendel Etherische Olie, †Rozemarijn Etherische Olie, †Ylang Ylang Etherische Olie.

*CERTIFIED ORGANIC

†ORGANIC

§ NON-GMO PLANT SOURCED 

No Animal Testing

Made in the USA