Eco Vegan Smudge & Shade Brush

€26.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Eco Vegan Smudge & Shade Brush

Veganistische oogkwast

Deze vakkundig ontworpen oogkwast kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan ooglooks te creëren. Met een compacte korte zijde om liners en donkere schaduwkleuren mee uit te smeren en een schaduwzijde om precies de juiste hoeveelheid oogschaduw aan te brengen. Gemaakt van biologisch afbreekbare materialen van hoge kwaliteit – veganistische borstelharen en een handvat van maïshars.

Handvat van maïshars

Hars van maïs is een alternatief voor op aardolie gebaseerde plastics en biedt vele oplossingen voor milieuproblemen die worden veroorzaakt door onze afhankelijkheid van plastic. Het is gemaakt van een hernieuwbare grondstof en is composteerbaar, wat betekent dat het onder bepaalde omstandigheden biologisch afbreekbaar is. Maïshars is een geweldig duurzaam materiaal.

Nylonhaar

Nylonhaar is veganistisch en ook hygiënischer dan ‘natuurlijk’ dierlijk varkenshaar, omdat het geen barsten in het oppervlak vertoont. Ze zijn meer geschikt voor de gevoelige huid en veroorzaken geen allergieën voor huid of ogen. Synthetische kwasten zijn beter omdat ze wreedheid vrij zijn en geen schade toebrengen aan dieren

 

 

  1. Was de kwast vanaf de basis tot aan de punt af en spoel goed uit.
  2. Vorm de kwast voorzichtig opnieuw en laat hem op een vlakke ondergrond aan de lucht drogen. Laat de borstel niet op zijn kop staan om te drogen.