Eco Vegan Multipurpose Brush

€27.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Eco Vegan Multipurpose Brush

Cream dream

De beste kwast voor alle vloeibare en crèmeproducten, zoals onze vloeibare foundation met havermelk, kleurpotjes met wortels en highlighters met vanille. Stijlvol en eco, gemaakt met veganistische borstelharen en een biologisch afbreekbaar handvat van maïshars. Deze kwast maakt het gemakkelijk en probleemloos om natte producten op het gezicht aan te brengen – geen druppels of fouten. Laat zich goed mengen en biedt een gladde dekking. Een must have!

Handvat van maishars

Hars van maïs is een alternatief voor plastic op basis van aardolie en biedt vele oplossingen voor milieuproblemen die worden veroorzaakt door onze afhankelijkheid van plastic. Het is gemaakt van een hernieuwbare grondstof en is composteerbaar, wat betekent dat het onder bepaalde omstandigheden biologisch afbreekbaar is. Maïshars is een geweldig duurzaam materiaal.

nylonhaar

Nylonhaar is veganistisch en ook hygiënischer dan ‘natuurlijk’ dierlijk varkenshaar, omdat het geen barsten in het oppervlak vertoont. Ze zijn meer geschikt voor de gevoelige huid en veroorzaken geen allergieën voor huid of ogen. Synthetische kwasten zijn beter omdat ze wreedheid vrij zijn en geen schade toebrengen aan dieren

 

 

  1. Was de kwast vanaf de basis tot aan de punt af en spoel goed uit.
  2. Vorm de kwast voorzichtig opnieuw en laat hem op een vlakke ondergrond aan de lucht drogen. Laat de borstel niet op zijn kop staan om te drogen.