Eco Vegan Lip & Conceal Brush

€27.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Eco Vegan lip & conceal brush

Acute Beauty

Een kwast met vele gebruiksmogelijkheden! Het zachtere, brede uiteinde is perfect om grotere delen van het gezicht met concealer te bedekken. Met het kleinere uiteinde bereik je hoeken, vlekjes en randen van je huid, terwijl je er ook je lippen mee kunt omlijnen. Slank om tussen de vingers te passen, zo veelzijdig dat u deze kwast elke dag zou kunnen gebruiken. Zacht en glad op de huid. Gemaakt van hoogwaardige materialen – veganistisch varkenshaar en een handvat van maïshars.

handvat van maïshars

Hars van maïs is een alternatief voor kunststoffen op basis van aardolie en biedt vele oplossingen voor milieuproblemen die worden veroorzaakt door onze afhankelijkheid van plastic. Het is gemaakt van een hernieuwbare grondstof en is composteerbaar, wat betekent dat het onder bepaalde omstandigheden biologisch afbreekbaar is. Maïshars is een geweldig duurzaam materiaal.

nylonhaar

Nylonhaar is veganistisch en ook hygiënischer dan ‘natuurlijk’ dierlijk varkenshaar, omdat het geen barsten in het oppervlak vertoont. Ze zijn meer geschikt voor de gevoelige huid en veroorzaken geen allergieën voor huid of ogen. Synthetische kwasten zijn beter omdat ze wreedheid vrij zijn en geen schade toebrengen aan dieren

 

 

  1. Was de kwast vanaf de basis tot aan de punt af en spoel goed uit.
  2. Vorm de kwast voorzichtig opnieuw en laat hem op een vlakke ondergrond aan de lucht drogen. Laat de borstel niet op zijn kop staan om te drogen.