Eco Vegan Kabuki Brush

€29.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Eco Vegan Kabuki Brush

Deze veelzijdige borstel is geschikt voor onze geperste poeders, crèmeproducten en losse poeders. Met zijn 3-in-1 veelzijdigheid is hij perfect voor een optimale dekking van de teint, dagelijks gebruik en handtassen. Het compacte handvat past perfect in je hand, terwijl de borstelkop groot en springerig is! De haren zijn zo pluizig en zacht dat het net is alsof je je gezicht knuffelt.  Met een houten handvat en veganistische haren is deze kabuki ook milieubewust. Wat wil je nog meer?

Houten handvat

Hout is een natuurlijke vezel en is een van de weinige hernieuwbare bronnen. Het is te verkiezen boven het gebruik van plastic omdat het volledig biologisch afbreekbaar is. Bij duurzaam gebruik is hout een uitstekende eco-optie voor de productie.

Nylonharen

Nylonharen zijn veganistisch en ook hygiënischer dan ‘natural’-haren afkomstig van dieren, omdat ze geen barsten in het oppervlak hebben. Ze zijn meer geschikt voor de gevoelige huid en veroorzaken geen allergieën voor huid of ogen. Synthetische kwasten zijn beter omdat ze wreedheid vrij zijn en geen schade toebrengen aan dieren

 

 

  1. Was de kwast vanaf de basis tot aan de punt af en spoel goed uit.
  2. Vorm de kwast voorzichtig opnieuw en laat hem op een vlakke ondergrond aan de lucht drogen. Laat de borstel niet op zijn kant staan om te drogen.