Eco Vegan Blush & Bronze Brush

€29.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Eco Vegan Blush & Bronze Brush

Zonnige kleur

Een prachtige poederkwast om kleur te geven aan je wangen. Gebruik deze om onze blush & bronzer producten met rijstpoeder aan te brengen. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen die lang meegaan: volle ronde veganistische borstelharen die zacht aanvoelen op de huid en een slanke biologisch afbreekbare handgreep van maïshars. Ontworpen om poeder gelijkmatig over de huid te verdelen voor een natuurlijke look die kan worden versterkt met meerdere lagen. Neem deze kwast overal mee naartoe en voeg de hele dag door een vleugje kleur toe.

Handvat van maïshars

Handvat van maïshars is een alternatief voor plastic op basis van aardolie en biedt vele oplossingen voor milieuproblemen die worden veroorzaakt door onze afhankelijkheid van plastic. Het is gemaakt van een hernieuwbare grondstof en is composteerbaar, wat betekent dat het onder bepaalde omstandigheden biologisch afbreekbaar is. Maïshars is een geweldig duurzaam materiaal.

Nylonhaar

Nylonhaar is veganistisch en ook hygiënischer dan ‘natuurlijk’ dierlijk varkenshaar, omdat het geen barsten in het oppervlak vertoont. Ze zijn meer geschikt voor de gevoelige huid en veroorzaken geen allergieën voor huid of ogen. Synthetische kwasten zijn beter omdat ze wreedheid vrij zijn en geen schade toebrengen aan dieren

 

 

  1. Was de kwast vanaf de basis tot aan de punt af en spoel goed uit.
  2. Vorm de kwast voorzichtig opnieuw en laat hem op een vlakke ondergrond aan de lucht drogen. Laat de borstel niet op zijn kop staan om te drogen.