Brands

Ontdek onze natuurlijke schoonheid makers!

Kypris

Kypris is een luxueuze lijn van hoogwaardige, holistische huidverzorging met organische, in het wild gekweekte en duurzaam geteelde plantaardige producten, vermengd met het beste uit de groene biotechnologie voor een prachtige huid en een extatische ervaring van je goddelijke unieke schoonheid en wezen.

 

Alle formuleringen zijn natuurlijk en van de natuur afkomstig, aangedreven door het beste van traditionele technieken en natuurwetenschap, verpakt in glas, veganistisch en nooit getest op dieren. De formules zijn geurneutraal of bevatten geurende essentiële oliën en plantenextracten voor aromatherapeutisch gebruik, nooit synthetische geurstoffen.


Gecertificeerd duurzaam ECOCERT, Non-GMO, RSPO Certified, Fair Trade, Fair for Life en neemt deel aan 1% for the Planet.

Alima Pure

Alima Pure is een 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch mineraal cosmeticamerk uit Portland, Oregon. 
Opgericht door Kate O’Brien in 2004 toen het landschap van natuurlijke schoonheid nog heel anders was, heeft zij een minerale make-up lijn ontwikkelt, zeer rijk aan pigmenten, ruime keuze aan kleuren en met een natuurlijke helderheid en dekking geschikt voor alle huidtypes.
Gemaakt van hoogwaardige en de zuiverste ingrediënten zijn hun producten vrij van synthetische chemicaliën of schadelijke stoffen en nooit getest op dieren.
    
Make-up moet versterken wat je het leukst vindt aan jezelf zonder te verbergen wie je bent.

Gecertificeerd B Corporation, lid van 1% for the planet, koolstofneutraal, neemt deel aan het Green Source Program, hervulbare verpakking en bovendien zetten zij zich in voor de herbebossing.

Josh Rosebrook

Oprichter Josh Rosebrook heeft altijd een passie gehad voor huid- en haarverzorging, tijdens zijn kappersopleiding begon hij het verband te leggen tussen natuurlijke huidverzorging, voeding, planten en kruiden. Hij realiseerde zich snel dat er op de markt geen producten verkrijgbaar waren die de specifieke natuurlijke ingrediënten bevatten die hij zocht. Daarom begon hij zijn eigen producten te creëren.     
    
Met als resultaat een unieke luxe huid-, haar- en hoofdhuidformules met de hoogste kwaliteit, duurzame, plant- en kruidenextracten die onafhankelijk zijn getest op zuiverheid. Alle ingrediënten in elk product zijn 100% milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar.
    
Gecertificeerde biologische, organische en in het wild bewerkte ingrediënten, Fair Trade, niet getest op dieren, trouw aan ethische, duurzame en eerlijke handelspraktijken.

Henné Organics

Henné is een 100% organische lipverzorgingslijn met hoge concentraties biologische ingrediënten. Gemaakt van krachtig voedende organische oliën. Elk van haar verschillende formules zijn een bron van vitaminen, mineralen en plantaardige bestanddelen die een boost geven aan je lippen. 
 
In 2015 opgericht door Laura Xiao, heeft zij gekozen voor een moderne en minimalistische benadering die standaard lip verzorgingsproducten vervangt door iets buitengewoons. Henne wat “haar” betekent in het Zweeds is een toewijding aan de moderne vrouw. Elk ingrediënt dient echt een doel, dus het is alles wat je nodig hebt.
    
Gecertificeerd USDA Organisch, Non-GMO, niet getest op dieren.

Kahina

Kahina is een innovatieve en ethische lijn van luxe huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Hoofdbestanddeel is de voedende biologische arganolie rijk aan vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten. Al deze bestanddelen dragen bij om de elasticiteit, zachtheid en glans van de huid te beschermen en te behouden. Bovendien helpt het de huid haar vochtgehalte te behouden, ondersteunt de celregeneratie en zorgt voor de nodige zuurstoftoevoer. Niet voor niets wordt dit ook wel het vloeibaar Marokkaans goud genoemd.

 

De arganolie is afkomstig van de bossen in het zuidwesten van Marokko en wordt tegenwoordig geproduceerd door coöperaties van Berberse vrouwen.  Stichter Katharine L’Heureux is nauw betrokken en ondersteunt de Berbervrouwen die deze wonderolie met de hand uit argan noten winnen. 

 

Gecertificeerd Ecocert, doneert 1% aan programma’s die ten goede komen aan de Berbervrouwen en hun gemeenschappen, niet getest op dieren.

Hynt Beauty

Hynt Beauty staat garant voor een cosmeticalijn doordrenkt met botanische ingrediënten die rijke voordelen voor de huid bieden.  Luxueuze texturen en rijke tinten voor een langdurende stralende look die verzorgend en zacht zijn voor de huid. Vrij van schadelijke ingrediënten.
    
Nadat ze borstkanker had overwonnen besteedde Meryl Marshall veel aandacht aan “natuurlijke” make-up merken, doch voldeden deze vaak niet aan elegante verpakte producten die volgens haar essentieel zijn voor de totaal beleving. Met zorg en aandacht besloot zij haar eigen cosmeticalijn te creëren met als resultaat een pure, elegante en betrouwbare beautycollectie om van te genieten.

 

Gecertificeerd veganistisch, niet getest op dieren.

John Masters

John Masters Organics benut de kracht van biologische en in het wild bewerkte ingrediënten, zonder chemicaliën en synthetische stoffen. Zijn lijn van haar- en lichaamsverzorgingsproducten bevat alle vitaminen, mineralen en antioxidanten die jouw natuurlijke schoonheid voor zich laat spreken.

 

Zorg voor jezelf en zorg voor de aarde hoeven elkaar niet uit te sluiten. Waarom synthetische producten gebruiken als natuurlijke producten beter werken en veiliger zijn voor het milieu? Met zijn tientallen jaren van expertise en innovatie gelooft John Masters dat de natuur de beste bron is voor het maken van hoogwaardige producten.

 

Gecertificeerd USDA Organisch, goedgekeurd door PETA, niet getest op dieren. 

Ere Perez

Ere Perez creëert innovatieve make-up en huidverzorging voor de hedendaagse consument die op zoek is naar minimale, ethische en gezonde schoonheid. Formules die unieke superfoodingrediënten bevatten, plantenextracten en mineralen gemengd met antioxidanten om jou een natuurlijk, gezond ogende make-up te bezorgen. Het beste van de natuur voor een stralende teint terwijl ze de huid laat ademen en verzorgt.

 

Ere groeide op in Mexico met een grootvader die in de traditionele geneeskunde werkte en een moeder die gepassioneerd was door zelfgemaakte schoonheidsmiddeltjes, maakte Ere nieuwsgierig naar de natuur en haar helende kracht. Zij emigreerde naar Australië waar zij samen met haar familie werkt om luxueuze, betaalbare make-up producten te maken geschikt voor alle huidtinten.

 

Gecertificeerd veganistisch, non-GMO, koolstofneutraal, aangesloten bij UN Global Compact, niet getest op dieren.