Body Elixir - Inflorescence

€160.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Verzonden binnen de 24 uur
Minimum Purchase:
1 unit
Adding to cart… The item has been added

Body Elixir - Inflorescence

KYPRIS Body Elixir: Inflorescence is een niet-vette, multifunctionele lichaamsolie met een kracht die normaal alleen voor gezichtsverzorging wordt gebruikt. De olie bevat 12 van de meest verzorgende organische, in het wild geteelde en in co-op geteelde plantaardige ingrediënten, vermengd met de aromatherapie van neroli en zoete sinaasappel.

Voor: De meeste huidtypes

Bijzonder heilzaam voor: Gemaakt voor de huid die het prettig vindt om aangeraakt te worden & doordrenkt met botanische liefde.

Grootte: 100 mL / 3.38 oz

Gebruik: Zoals gewenst... Dag en nacht.

 

 

*NEROLI & SWEET ORANGE Uplifting fruit en bloemen essentiële oliën kussen de huid met de magie van een eeuwige Lente.

*ZONNEBLOEM Deze lokale, biologische heliotropen leveren een rijkdom aan vetzuren en bètacaroteen.

*TAMANU Een weelderige botanische olie die biologisch wordt geteeld en geoogst door een coöperatie in Frans-Polynesië.

*PRICKLY PEAR Wild gewonnen uit de hoge woestijn van Arizona en het resultaat van een meer dan 3 jaar durende samenwerking met een wild crafting groep. Onze biologische, wild gewonnen Prickly Pear zaadolie is een unieke rijkdom aan aminozuren en vitamine E die het uiterlijk van de gestreste en vermoeide huid verzacht.

 

 

Richtlijnen: Breng een klein scheutje Body Elixir aan op uw huid, begin bij uw uiteinden en masseer richting uw hart. Geniet van de heerlijke sensatie van uw handen die uw mooie huid aanraken. Alleen voor uitwendig gebruik.

In geval van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsproblemen, gelieve voor gebruik een arts te raadplegen.

 

 

Helianthus Annuus Hybride Olie, Limoneen, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Zaad Olie, Citrus Sinensis (Zoete Sinaasappel) Schil Extract, Moringa Oleifera Zaad Olie, Iris Pallida Blad Cel Extract, Tocoferol, Opuntia Ficus-Indica (cactusvijg) zaadolie, Trichilia Emetica (Mafura) zaadboter, Citrus Aurantium Amara (Neroli) bloesemolie, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, Stearyl Glycyrrhetinaat, Tetrahexyldecyl Ascorbaat, Linalool, Farnesol, Geraniol, Citral (niet GMO)